Termálfürdő, Aquapark THERMAL CORVINUS Nagymegyer


Csúszdavilág • A csúszdavilágot a nagymegyeri Thermal Corvinus fürdő, megalakulásuk 40. évfordulójának alkalmából hozta létre. A csúszdapark az adrenalin kedvelőknek részére több élményt is kínál, amelyek közül néhány újdonságnak számít Szlovákiában. Kipróbálhatják a szuper gyors, a ,,forgószél“ és a fürge csúszdát. A lesikláshoz használhatnak felfújt gumikereket. A csúszda megforgat, azután elnyel egy tölcsér, majd kilő egy U alakú rámpára. Van itt is végre egy csúszda, ami négy csúszdasávval rendelkezik, hogy az egész család versenyezhessen, ki éri el a legjobb időt. A kamerák felveszik magát a csúszást, és egy kijelző mutatja az eredményeket, így meg lehet nézni, hányadikként értél célba.
 • A csúszdák használata lehetséges miután a csippel ellátott karperecre egységet töltött 3,00€, 6,00€, 9,00€ értékben. A karpereceket újból fel lehet tölteni, és indulhat újra a mulatság. A kimerítetlen részt visszaadjuk Önnek a pénztárnál, mielőtt átlépné a biztonsági kapuzárt.

Árjegyzék

Family Slide0,15 EUR / 1 menet
Alagút - Funnel0,25 EUR / 1 menet
Libikóka0,25 EUR / 1 menet
Multislide0,25 EUR / 1 menet

Libikóka

 • Nehéz
  A csúszásra vállakozó minimális magassága - min. 120 cm
  Kezdési magasság - 11,08 m
  Pályahossz - 74,90 m

  Gumikereket lehet használni egyedül, vagy akár párban. A 11,08 m magasból való indulás után meredeken lefelé, aztán újra föl visz az útvonal. A csúszás sebessége nagyon gyors, élményekkel megspékelve.

Alagút - Funnel

 • Közép nehéz
  A csúszásra vállakozó minimális magassága - min. 110cm
  Kezdési magasság - 11,08 m
  Pályahossz - 100,17 m

  A csúszda alakja nagyon érdekes. Sok hirtelen kanyar követi egymást, ami növeli az adrenalint. A lecsúszás végén egy hagymaforma belsejébe kerülünk, ahonnét a gravitáció segítségével érkezünk a végső medencébe.

Multislide - 4 pálya

 • Közép nehéz
  A csúszásra vállakozó minimális magassága - min. 110 cm
  Kezdési magasság - 8,18 m
  Pályahossz - 61 m

  Ez a pálya 4 egymás melletti pályából tevődik össze, melyeken akár az egész család egyszerre indulhat. Szőnyegekkel, vagy nélkülük is használható. Gyerekek már 110 cm magasságtól használhatják.

Köszönjük a bizalmat!