SPA & Wellness hotel Orchidea*** Nagymegyer, Szlovákia

ORCHIDEA WELLNESS - Alphasphere
„Egy olyan állapot, ahol az ember nem megoldja a problémákat, hanem egyszerűen csak elengedi őket."

  • Alpha Shere procedúra
  • Az AlfaSzféra egy többdimenziós élményszoba, mely a hangok, fények, melegség, és mozdulatok sajátos harmóniájával egyedülálló tudatállapotba varázsolja Önt, könnyűnek és szabadnak érzi magát, testi és szellemi értelemben is.
  • A különleges, szárny formájú ágy, ergonomikus kiképzésének köszönhetően átölel és megemel, segítségével minden érzékszervünk megtapasztalhatja a tökéletes harmóniát. Multiszenzoros eszköz lévén minden szükséges stimulust tartalmaz.
  • Az AlfaSzféra ágy egy szárny formájú, 225cm hosszú és 90cm széles művészi bútordarab, mely elősegíti az alfa-állapot elérését. Az AlfaSzféra ágy súlypontja úgy lett kialakítva, hogy már egy lélegzetvétel is előidézi az ágy milliméteres nagyságrendű elmozdulását. Ehhez társul az ágyból jövő vibráció, a relaxációt elősegítő zenedarab, valamint a vizuális elemek egyszerűsége. A benne fekvő személy egy ergonomikusan hátrahajló testhelyzetben helyezkedik el, térdei és szemei ugyanazon a horizontális szinten vannak.
  • Ideális háromdimenziós beállítást tesz lehetővé a hatás érdekében. A többrétegű borítás háromdimenziós, hullámzás-szerű mozdulatokat, úgynevezett moaré-hatást hoz létre. Az emberi szem ennek következtében térbeli mélység érzetével gazdagodik. A térbeli határok megszűnnek létezni.
  • Az AlfaSzféra egyszerre  stimulálja és összeköti az érzékelést. Segít abban, hogy ne külön-külön, hanem egységesen egészben élje át az érzékelés élményét. A térbeli hatások megszűnnek létezni. A racionális és analitikus gondolkozás elmosódik a háttérben. Minden figyelem a belső énünkre irányul,  az érzékek utazásra indulnak.
  • Végeredmény:egy ultramély relaxációs állapot – az alfa-élmény azonnali átélése.


    A kezelés kb. 20-25 perc = 6,00 €